skip to main content
Header
Racquel Floyd Staff Photo
Racquel  Floyd
Bonaire Elementary
Phone Icon 478-929-7826,56640      Email Icon   Email

View All Teachers

Class Schedule  

Mrs. Floyd’s

 

Daily Schedule

2018-2019

Time                            Subject

8:00-8:30     30mins  Morning Routine (Restroom)

8:30-9:00     30mins  Wildcat Workout (By student by standard)   

9:00-9:10     10mins  Shared Reading

9:10-9:50     40mins  Reading Workshop

9:50-10:20  30mins  Word Work Component Time (Restroom/Snack)

10:20-11:08 48 mins Writing Workshop

11:08-11:48 40 mins Math Workshop

11:48-11:58 10 mins Number Talks

11:58-12:28 30 mins Lunch (Restroom)             

12:28-12:50 22 mins Science

12:50-1:40  50 mins Specials (Restroom)

1:40-1:54     14 mins Science

1:54-2:30     36 mins Social Studies

2:30-2:50     20 mins Recess (Restroom)

2:50-3:20     30 mins Wildcat Workout Junior (By student by standard)

3:20-3:30     10 mins Pack Up/ Afternoon Routine

3:30                                              Dismissal

Computer Lab: 1:45-2:30 Fridays

Library: 10:00-10:30 once every two weeks on Wednesdays

Book Buddies with Mrs. Brown on the last Friday of the month from 2:50-3:20

Total Instructional Minutes: 310 mins